071-5802979

Hondenpension

Terwijl u geniet van uw vakantie zorgen wij in ons gezellige familiebedrijf voor uw hond, zodat uw trouwe viervoeter ook vakantie heeft. Uw hond kan bij Dierenpension Het Polderland dus lekker dollen en rennen in een landelijke omgeving.

Gedurende het verblijf krijgt uw hond de persoonlijke aandacht die hij nodig heeft. Wij laten uw hond uit in groepsverband. Dit betekent dat hij lekker kan spelen op een van onze ruime speelplaatsen met zijn vakantievrienden. Onze speelplaatsen zijn zowel binnen als buiten. Afhankelijk van de weersomstandigheden speelt uw hond op de buitenspeelplaats, dit is voor ons vanzelfsprekend onder ons toezicht. Vierentwintig uur per dag staat uw hond onder ons professionele toezicht.

Onze verblijven zijn goed verwarmd en goed geventileerd, op deze manier zorgen wij voor de optimale temperatuursomstandigheden voor uw hond. Hierdoor zijn wij zowel in de zomer als in de winter geopend.

Tevens hebben wij ook de mogelijkheid om uw hond deze dag een lekkere schoonheidsbehandeling te geven in onze trimsalon.

Onze dierenarts is Dierenkliniek Anicura ’t Leidse Land. Hierdoor is uw hond in vertrouwde en professionele handen.

Vereiste inentingen die u hond moet hebben:

Uw hond dient maximaal 1 jaar en minimaal 3 weken voor het verblijf te zijn gevaccineerd met een cocktail-enting, (Hondenziekte, Weil, Parvo en leverziekte) en kennelhoest (Bordetella). Alleen met een officieel inentingsboekje mogen wij uw hond toelaten. Dus vergeet dit niet mee te nemen. Wij hanteren dit, voor de gezondheid van uw hond.

Dagopvang

Bij Dierenpension Het polderland is het ook mogelijk om uw hond in onze dagopvang te brengen.

Wij zijn de oplossing voor u wanneer werkt, een dagje uit bent of een andere dagactiviteit heeft. Uw hond is bij ons dan van harte welkom voor een dag, waar wij uw trouwe viervoeter voor een dag lekker in de watten leggen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw hond alleen thuis is.

Tevens hebben wij ook de mogelijkheid om uw hond deze dag een lekkere schoonheidsbehandeling te geven in onze trimsalon.